Kutitë më të mira të abonimit të gjuetisë për vitin 2022


Publikuar 29 qershor 2022 15:18

Kutitë e abonimit të gjuetisë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të gjetur pajisjet që përndryshe mund të mos e dinit se ju nevojiteshin. Ashtu si kutitë e abonimit të peshkimit, kutitë e gjuetisë vijnë të ngarkuara me pjesë të reja të pajisjeve të gjuetisë çdo muaj. Përveç kësaj, kutia e duhur e abonimit mund t’ju kursejë para në afat të gjatë me vlerat e shitjes me pakicë që tejkalojnë shumë koston mujore.

Ekzistojnë dy kategori kryesore brenda kutive të abonimit të gjuetisë: kutitë e përgjithshme dhe kutitë e specializuara. Kutitë e përgjithshme janë më të zakonshme dhe ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë të pajisjeve që mund të përdoren në shumicën e skenarëve të gjuetisë. Kutitë e specializuara janë të dedikuara për një qëllim të vetëm, si gjuetia e harkut ose gjuetia e shpendëve ujorë. Pavarësisht se me cilën kuti shkoni, të gjitha shërbimet e abonimit ju kursejnë para në planin afatgjatë. Vlera e pajisjeve zakonisht tejkalon shumë çmimin që paguani në muaj. Për ata që kërkojnë të provojnë pajisje të reja dhe të zgjerojnë sistemet e tyre të gjuetisë, një kuti e mirë abonimi gjuetie është një investim i denjë.

Gjërat që duhen marrë parasysh përpara se të blini një kuti abonimi

Zhytja së pari në çdo shërbim abonimi mund të jetë frikësuese për shkak të angazhimit financiar. Kutitë e abonimit të gjuetisë nuk janë të ndryshme, veçanërisht kur jeni duke u mbështetur në pajisje për të ndihmuar në krijimin e një korrjeje të pastër dhe etike të një kafshe. Kur vjen koha për të marrë një vendim se cila kuti është e përshtatshme për ju, mendoni për cilësinë e marsheve, koston mujore dhe vlerën e kutisë dhe sa shpesh dëshironi të merrni një kuti.

Cilësia e ingranazheve

Cilësia e ingranazheve është aspekti më i rëndësishëm i një shërbimi abonimi. Unë kam në pronësi shumë pjesë të pajisjeve që janë menduar me kujdes dhe janë ndërtuar për të qëndruar, të cilat tani janë elementë kryesorë në paketën time. Kërkoni kompani që kurojnë me kujdes pajisje cilësore, në mënyrë që të jenë gati për t’u përdorur kur të keni nevojë. Pylli mund të jetë një vend i vështirë, kështu që marrja e kohës për të gjetur kutinë e duhur është një investim i denjë.

Kostoja kundrejt vlerës

Një konsideratë thelbësore në kutitë e abonimit është kostoja e kutisë kundrejt vlerës së ingranazhit. Gjëja kryesore këtu është të kërkoni kuti që kanë vlerën më të lartë të shitjes me pakicë në krahasim me koston mujore. Përveç kësaj, më pëlqen të marr parasysh se çfarë lloj pajisjeje po kërkoj të dal nga një kuti abonimi. Nëse jam duke kërkuar për pajisje me bileta të mëdha, kutitë me një kosto më të lartë mujore do të më japin pajisje me një vlerë më të lartë të shitjes me pakicë. Kjo është e shkëlqyeshme për gjuetarët që kërkojnë të kompletojnë sistemin e tyre të gjuetisë me sende si dylbi, trekëmbësha, stenda pemësh dhe pajisje të tjera të shtrenjta.

Frekuenca e kutisë

Shumica e kutive të abonimit të gjuetisë dërgohen çdo muaj për t’u siguruar që të merrni pajisje të reja ndërsa sezonet e gjuetisë ndryshojnë. Për gjuetarët që kërkojnë alternativa, janë në dispozicion kuti një herë ose kuti tremujore. Kutitë e njëhershme janë të thjeshta – paguani një herë për një kuti dhe e merrni kur e porositni, nuk kërkohet abonim afatgjatë. Kutitë tremujore janë opsioni tjetër, me një kuti të re që dërgohet çdo sezon për gjithsej katër kuti në vit. Kutitë tremujore në përgjithësi vijnë të ngarkuara me pajisje të ndryshme për të kompensuar faktin që ato nuk dërgohen çdo muaj.

Kutitë më të mira të abonimit të gjuetisë për vitin 2022
Autori pas një gjeli të suksesshëm. Maks Inchausti

Kutia më e mirë e përgjithshme e abonimit të gjuetisë

HuntVault është kutia më e mirë e përgjithshme e abonimit të gjuetisë.

Pse bëri prerjen

Një element kryesor në industrinë e kutive të abonimit të gjuetisë, HuntVault ofron pajisje nga markat kryesore në kuti të kuruara profesionalisht për të gjithë gjuetarët.

Karakteristikat kryesore

 • Kostoja: 150-160 dollarë
 • Vlera me pakicë: + 200 dollarë
 • Frekuenca: Mujore

Pro

 • Pajisje nga markat më të mira
 • Çdo kuti përfshin të paktën një artikull me biletë të madhe
 • Vlera e shkëlqyer mujore e veshjeve me kosto deri në shitje me pakicë

Kundër

Për pajisjet premium të gjuetisë nuk ka mundësi më të mirë se HuntVault. Një kompani familjare dhe në pronësi të veteranëve, ata kanë qenë një lider në industrinë e kutive të abonimit për shtatë vjet me qëllimin e vetëm për t’u ofruar klientëve pajisje unike dhe të qëllimshme.

Problemi me shumë shërbime të kutive të abonimit është se ato e mbajnë çmimin për kuti të ulët për t’u dukur të përballueshme, por ju nuk merrni pajisje cilësore, ose shumë prej tyre. HuntVault tarifon më shumë për kuti sesa shumë shërbime të tjera të abonimit, por ato përfshijnë pajisje më të mëdha dhe më të dobishme. Në çdo kuti, klientët mund të presin një pjesë të madhe të pajisjes dhe disa pjesë të vogla aksesore të veshjeve që kombinohen mirë me artikullin e biletës së madhe. Kjo bën që një sistem i plotë të vijë koha për të gjuajtur. Një kuti e kohëve të fundit përfshinte një palë dylbi Vortex Crossfire, një çantë pushimi për gjuajtje, objektiva, grepa për drurët dhe më shumë. E gjithë kjo ishte pajisje me cilësi të mirë dhe të dobishme. Çdo muaj HuntVault kuron një kuti të re me pjesë ekskluzive të pajisjeve dhe produkteve nga liderët e industrisë. Ekipi në HuntVault gjithashtu i jep përsëri komunitetit dhe dhuron pajisje për kauza të lidhura me ushtrinë.

Kutia më e mirë e abonimit për gjueti dhe peshkim

Buddy Outdoors Sportsman's Box është kutia më e mirë e abonimit për gjuetinë dhe peshkimin.

Pse bëri prerjen

Një shërbim unik abonimi që i mundëson klientit të zgjedhë llojin e pajisjeve të gjuetisë dhe peshkimit që dëshiron.

Karakteristikat kryesore

 • Kostoja: 109,99 dollarë – 299,99 dollarë
 • Vlera me pakicë: 200-550 dollarë
 • Frekuenca: tremujore

Pro

 • Kuti të personalizueshme bazuar në pyetësorët e klientëve
 • Vlera e madhe e shitjes me pakicë
 • Markat e njohura të ingranazheve

Kundër

Sportsman’s Box është një shërbim unik abonimi i gjuetisë së kutive, që ofron kuti vërtet të personalizueshme. Çdo abonim fillon me një pyetësor për atë që gjuani dhe peshkoni dhe çfarë pajisje do t’ju shërbente më mirë. Hapi tjetër është të zgjidhni midis paketave Weekender, Pro dhe Executive. Nga atje, ekipi në Sportsman’s Box do të zgjedhë me dorë një kuti që të përputhet me preferencat tuaja. Anëtarët Pro dhe Ekzekutiv kanë mundësinë e zgjedhjes së veshjeve – një artikull për anëtarët Pro, dy për anëtarët Ekzekutiv – që dëshironi në kuti. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të siguruar që kutia të përputhet me gjuetinë ose peshkimin që planifikoni të bëni. Për një gjueti të ardhshme të bishtit të bardhë, për shembull, mund të zgjidhni një bazë të re pemësh ose shkopinj ngjitjeje. Pasi të fillojë të ngrohet, atëherë mund të zgjidhni veshje për gjelin e pranverës ose ditën e hapjes së sezonit të troftës. Ndërsa kutitë dërgohen çdo tremujor, ju merrni një sasi të mjaftueshme pajisjesh për të shkuar në sezonin e ardhshëm. Për ata që kërkojnë të thonë pak për pajisjet që marrin, kutia e Sportistit është një opsion i shkëlqyeshëm.

Kutia më e mirë e abonimit për gjuetinë e rosave

Hunter's Haul Waterfowl Box është kutia më e mirë e abonimit për gjuetinë e rosave.

Pse bëri prerjen

Hunter’s Haul i përshtat kutitë sipas llojit të gjuetisë që bëni, në mënyrë që asnjë pajisje të mos shkojë dëm dhe ju mund të zgjidhni sasinë e pajisjeve në kutinë tuaj.

Karakteristikat kryesore

 • Kostoja: 45,99 dollarë – 199,99 dollarë
 • Vlera me pakicë: $60-$260+
 • Frekuenca: Mujore

Pro

 • Kuti specifike për speciet
 • Tre nivele të shërbimit të abonimit
 • Artikujt e kaluar të shitur në faqen e tyre të internetit

Kundër

 • Nuk ka opsione të disponueshme për blerjet një herë

Për gjuetarët e guximshëm të një lloji loje, një kuti abonimi mund të mos jetë shumë tërheqës. Shumica e shpendëve ujorë të guximshëm që njoh i përkasin kësaj kategorie—ata mezi presin që sezoni të hapet dhe nuk mund të kujdesen më pak për të ulur në një stacion pemësh duke shpresuar të shohin një dre. Hunter’s Haul është një opsion i shkëlqyeshëm për të marrë pajisje të përshtatshme për stilin tuaj të preferuar të gjuetisë, duke ofruar kuti për shpend uji, bishta të bardha dhe gjahu të madh perëndimor. Kutitë e shpendëve të ujit kanë pajisje shumë të dobishme, të tilla si thirrjet, çanta qorre, kamo dhe më shumë. Çdo kuti vjen në tre opsione: Pro, Advanced ose Mega. Kutia Mega do të përfshijë pajisje të nivelit më të lartë, të tilla si karrem, mojos dhe aksesorë armësh. Nëse jeni një gjuajtës ujore gjithçka ose asgjë dhe kutia juaj aktuale e abonimit ofron pajisje që nuk do të mund t’i përdorni për rosat ose patat, Hunter’s Haul do t’ju sigurojë pajisjet që ju nevojiten.

Kutia më e mirë e abonimit për Bowhunters

Mountain Hunter Box është kutia më e mirë e abonimit për gjuetarët e harkut.

Pse bëri prerjen

Një kuti e shkëlqyer për gjuetarët e harkut dhe ata që shkojnë në gjueti në vendlindje.

Karakteristikat kryesore

 • Kostoja: 54,99 dollarë
 • Vlera me pakicë: 80 dollarë
 • Frekuenca: Mujore

Pro

 • Pajisje të dobishme për gjuetarët e gjuetisë me hark që kërkojnë të paketojnë dritë
 • Kosto mujore e përballueshme
 • Opsionet e parapaguara dhe abonimet afatgjata për zbritje

Kundër

 • Jo të gjitha pajisjet lidhen posaçërisht me gjuetinë e harkut

Gjuetarët e harkut mund të vendosen në mënyrat e tyre kur bëhet fjalë për pajisjet e lidhura me harkun. Ata priren t’u përmbahen preferencave të tyre personale dhe të mos largohen shumë nga korsia e tyre. Për ata që kërkojnë pajisje shtesë, Mountain Hunter Box është perfekt. Pavarësisht nëse bëni udhëtime në vendlindje ose preferoni gjuetinë ditore jashtë stendës, kjo kuti vjen e ngarkuar me pajisje për ta bërë udhëtimin më të lehtë. Kjo kuti fokusohet në sende më të vogla si mbajtëset e gjetësit të diapazonit, kokat e gjera, mjetet e kampit, çanta lojërash dhe më shumë. Është një bast i sigurt për t’ju mbajtur të përgatitur për gjueti të gjata me çdo gjë që ju nevojitet. Për gjuetarët e harkut që futen thellë në vendin e pasmë, Mountain Hunter Box është një zgjedhje e shkëlqyer.

Kutia më e mirë e Abonimit për Gjuetinë Buxhetore

Timber Edge Outdoors është kutia më e mirë e abonimit për gjuetinë buxhetore.

Pse bëri prerjen

Për gjuetarët me mendje buxhetore që duan të kontrollojnë pajisjet e reja, Timber’s Edge Outdoors ofron një kuti mujore të përballueshme që ofron vlerë.

Karakteristikat kryesore

 • Kostoja: 39,99 dollarë
 • Vlera me pakicë: 50-60 dollarë
 • Frekuenca: Mujore

Pro

 • Miqësore për buxhetin
 • Tema mujore për stinë të ndryshme
 • E shkëlqyeshme për aksesorë më të vegjël

Kundër

Çdo gjuetar mund të përfitojë duke provuar pajisje të reja për të parë se çfarë funksionon më mirë për ta në terren. Nëse keni një buxhet, mund të jetë e vështirë të përballoni kuti abonimi premium, por Timber’s Edge Outdoors ofron një kuti buxhetore të përshtatshme nga muaji në muaj që ndryshon me sezonin. Në varësi të kohës së vitit ku anijet e anijeve, mund të përmbajë pajisje për gjuetinë pranverore të gjelit të detit, kampingun, gjuetinë me hark, gjuetinë e grabitqarëve ose pajisje të përgjithshme gjuetie. Kutia nuk do të përmbajë artikuj me bileta të mëdha, por pajisjet në secilën kuti janë të dobishme. Disa artikuj në kutitë e kaluara përfshijnë mjete kampi, thika për përpunimin e lojës dhe sende të ndryshme veshjesh. Aksesorët funksionojnë shkëlqyeshëm për të plotësuar pajisjet tuaja të gjuetisë dhe ofrojnë përmirësime aty ku nuk e prisni.

Metodologjia

Koha ime e kaluar gjatë dhjetë viteve të fundit duke u ulur në trungje pemësh, duke ecur nëpër fundet e përroit dhe duke ecur nga kreshta në kreshtë më ka mësuar një ose dy gjëra për pajisjet. Unë e di gjithashtu se kur keni gjuajtur një mënyrë të veçantë për një kohë, mund të jetë e vështirë të përcaktoni pajisjen që ju ndihmon dhe pajisjen që ju bën më pak efektiv. Një kuti abonimi është një mënyrë e shkëlqyeshme për këtë, duke ju sjellë pajisje të reja çdo muaj, në mënyrë që të mund të rregulloni pajisjen tuaj të përshtatshme – nëse është një shërbim i mirë abonimi. Këtu janë kriteret që kam përdorur për të vlerësuar shërbimet e kutisë së abonimit:

 • Lloji i kutisë: A është kutia e projektuar për gjueti të përgjithshme apo për një specie specifike?
 • Kostoja: Sa kushton shërbimi dhe a ka nivele të ndryshme çmimesh?
 • Vlera me pakicë: Sa kurseni në pajisjet e shitjes me pakicë përmes abonimit?
 • Korniza kohore: Kutia është mujore apo tremujore?
 • Përmbajtja: A është pajisja me reputacion dhe ka emër markë?
 • Swag shtesë: A merrni pajisje bonus si pëlqime apo ngjitëse?
 • Udhëzuesit e ingranazheve: A vjen kutia me një udhëzues për të shpjeguar se si të përdorni pajisjen?

Pyetjet e shpeshta

Pyetje: Sa kushton një shërbim i mirë kuti abonimi?

Çmimet e kutisë së abonimit mund të ndryshojnë shumë. Kutitë premium zakonisht kushtojnë 100-150 dollarë secila dhe përfshijnë pjesë premium të ingranazheve si dylbi, trekëmbëshe dhe matës të distancës. Kutitë më të përballueshme do të kushtojnë midis 40-60 dollarë në muaj. Këto kuti zakonisht përfshijnë pjesë më të vogla shtesë të ingranazheve. Në çdo rast, kutitë kompensojnë më shumë koston, sepse vlera totale me pakicë e pajisjes tejkalon koston e kutisë.

Pyetje: A ia vlen kutitë e abonimit të gjuetisë?

Është e kuptueshme të pyesim veten nëse kostoja e një kutie abonimi ia vlen. Ato mund të kushtojnë shumë para për një paketë kujdesi me pajisje surprizë. Sidoqoftë, të mos dini se çfarë po merrni është pjesa më e mirë e kutive. Shumica e gjuetarëve janë të kujdesshëm të provojnë pajisje të reja edhe nëse pajisjet do të përmirësojnë në mënyrë dramatike suksesin e tyre. Unë kam shtuar disa pjesë të reja pajisjesh në listën time të gjuetisë, të cilat kurrë nuk e mendoja se do të më duheshin falë kutive të ndryshme të abonimit.

Mendimet Përfundimtare

Pavarësisht se si preferoni të gjuani, një kuti abonimi mund të jetë e dobishme, por gjetja e kutisë së duhur është pjesa e vështirë. Nëse jeni të përkushtuar vetëm ndaj një lloji të caktuar gjuetie, kërkoni kuti që janë specifike për speciet. Për të tjerët që kërkojnë të provojnë pajisje të reja dhe të përmirësojnë suksesin e tyre përreth kutive janë mënyra të shkëlqyera për të eksperimentuar me pajisje të reja. Pavarësisht se cilën kuti zgjidhni, sigurohuni që ajo pasqyron atë që bëni. Do të jeni të kënaqur me zgjedhjen tuaj.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.